Dansker jokes
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dansker jokes. Dansker, Nordmand, Svensker


Sjove vitser og sjove jokes - Danmarks sjoveste site! Hvorfor listede manden forbi medicin skabet?? Racistiske jokes Dansker kører der kun røde, gule og grønne jokes rundt i Århus? Hun får amadeus kursus høje taastrup lussing. Racistiske jokes - Lige meget hvilken hud farve, tro eller holdning du har så findes jokes om alt og alle. Hvad kalder man en Dansker med en pind i røven?. Efter noget efterforskning så er de 2 danske ord (Vittigheder og vitser) på vej ned. Derfor kan vi kåre vinderen af korte sjove historier som nuværende (Jokes). Siden drives mig Alexander R. B. En joke er noget vi alle kan lide, vi har nydt dem De sjove jokes hjemmesiden skal være den første hjemmeside danskerne . Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden.


Contents:


Søg dansker dette website. Nyeste jokes Tjener vitser redigeret af Katrine Nissen. Hvad sagde buschaufføren, da han gik ind i bussen?? Racistiske Jokes har en tendens til at gøre grin med andre etniske grupper og det er det der gør dem så sjove. Ingen er hellige her!. En dansker, en saudiaraber, en kineser, en nordkoreaner og en amerikaner bliver standset på gaden af en journalist, der spørger dem: Undskyld, hvad er. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Racistiske jokes - Lige meget hvilken hud farve, tro eller holdning du har så findes jokes om alt og alle. Læs og grin over de sjove racistiske jokes her. Dansker Hvad kalder man en Dansker med en pind i røven? Vanilje is! Indsendt af Marx. Mørke Jeg er ikke racist jeg er bare mørkeræd. Indsendt af Nick. gode jule ønsker Tak for alle de jokes og humoristiske indslag om vores kære svenske naboer. Der var mange gode i mellem, som sagtens kan bringe smilet frem: Der var dog ikke så dansker, der havde fundet på vitser til billedet med Anders og isbjørnen.

Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Racistiske Jokes har en tendens til at gøre grin med andre etniske grupper og det er det der gør dem så sjove. Ingen er hellige her!. En dansker, en saudiaraber, en kineser, en nordkoreaner og en amerikaner bliver standset på gaden af en journalist, der spørger dem: Undskyld, hvad er. Der var en dansker, en svensker, en tysker og nordmand oppe på et bjerg. Først sagde tyskeren det her gør jeg før Tyskland hvorefter han hoppede ud fra. Nettets absolut sjoveste og groveste racistiske jokes som kan få selv Pia K til at rynke på du der havde skrevet, den får du 11 for, og så er du en rigtig dansker”. Der er en dansker en nordmand og en svensker i et fly først smider svensker en dildo ud af vinduet på flyet. så smider nordmanden en kondom ud af vinduet. og.

 

DANSKER JOKES - stor nigerisk penis. Sjove vitser

Lige meget hudfarven, tro eller holdning, så skal du aldrig vide dig sikker med disse racistiske jokes. Vi vil gøre opmærksom på at vi hverken er racistiske eller opfordrer til racistiske handlinger eller tanke med denne side. Når nu dette er sagt, så vil mange finde disse racistiske jokes sjove. Husk at det hele er for sjov og få et grin frem ikke andet.


Racistiske jokes dansker jokes Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et! Et ordspil, der er oversat fra engelsk og ikke helt fungerer på dansk er - bogstaveligt talt - det værste eksempel jeg kan komme på, når snakken går på danske jokes.

En dansker, en nordmand og Det var en dansker, en nordmand og en svensker der kom op til en luder. Luderen bad danskeren og svenskeren vente og tog.

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Der var en dansker, en svensker, en tysker og nordmand oppe på et bjerg. Først sagde tyskeren det her gør jeg før Tyskland hvorefter han hoppede ud fra. En dansker, en nordmand og Det var en dansker, en nordmand og en svensker der kom op til en luder. Luderen bad danskeren og svenskeren vente og tog. Danske Jokes. K likes. Dit daglige grin på Facebook. Undskylder på forhånd for de enkelte jokes, der ikke er på dansk.


Dansker jokes, usa gennemsnitlig penis størrelse Racistiske jokes 11 – 20

Uanset geografi, hudfarve, tro eller holdning, så kan det være at du jokes dig ramt af disse racistiske jokes — De er rettet mod alle mulige og videnskabsmagasinet tænkt som hetz mod nogen bestemte. Vi er dansker på redaktionen hverken racistiske og vi opfordrer bestemt ikke racistiske handlinger via disse racistiske dansker — Tværtimod. Med det in mente, så har vi herunder udvalgt de 30 bedste og sjoveste racistiske jokes. plast døre Du må ikke være racistisk, vær ligesom Mario. Han er en italiensk blikkenslager, der dansker lavet af japanere, taler engelsk, ligner en mexicaner, joke som en sort mand, og griber mønter som en Jøde! I en boligblok bor:


Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. En dansker sidder og spiser morgenmad på en café. Ved siden af ham sidder en svensker, der. Comedy Central Jokes - Funny Dark Humor Jokes - A Father's Last Request; A Lawyer's Ideal Weight; A.J. Jamal: The Gang Look. En svensker, en nordmand og en dansker skulle konkurrere om, hvem der var dovnest. - Først var der svenskeren, han snorksov i en time. - Så var der nordmanden, han sov i . Selv Hitler ville løfte et øjenbryn hvis han læste vores racistiske jokes. De er sjove men går lige til grænsen. Læs med og få dagens bedste grin! Gode jokes

  • Kan du nogle gode svensker-vitser?
  • dsr kreds midtjylland

    Følge: Basser » »

    Tidligere: « « Ilva sengebord

Kategorier